Skip to the main content

ehealth week 2018

Van 20 t/m 26 januari 2018 vindt de e-healthweek plaats. Bezoek een activiteit en ervaar zelf wat digitale ondersteuning in de zorg voor u kan betekenen. Van innovatielabs, workshops, open dagen, demonstraties, webinars tot aan theatervoorstellingen en​ pop-up stores door heel Nederland.

Nictiz is één van de partners en verzorgt op verschillende momenten in de week activiteiten:

​24 januari – Uw zorg online challenge 

Myrah Wouters presenteert de landelijke stand van zaken op het gebied van e-health​​ aan de hand van de resultaten van de eHealth-monitor.

Myrah Wouters gaat in gesprek over uw ervaringen, wensen en verwachtingen over digitale zorg in de huisartsenpraktijk. Draag direct bij aan de eHealth-monitor 2018.

Edwin Stuart presenteert de do’s en don’ts van e-consult in de praktijk.

Lies van Gennip: Moble Health Care adviesraad diner

25 januari – e-health Top of Flop? 

Lies van Gennip: UMCU Publiekslezing Digitale zorg (e-health)​

Marinka de Jong vertelt welke rol de patiënt kan hebben, waarom een participerende patiënt voor een zorgprofessional goed is en hoe je ervoor zorgt dat je innovatie aansluit bij de behoefte van de eindgebruiker.​ Yvonne Schoolderman zal vanuit haar ervaringen met e-health aangeven welke dingen er voor haar werken en op welke terreinen nog veel te verbeteren valt. ​

25 januari – Publiekslezing Digitale zorg UMCU​

Hoe zie e-health er nu en in de toekomst uit? Presentatie van Lies van Gennip​

26 januari – slotcongres ICT & Health​

Presentatie Lies van Gennip op het slotcongres.

Opening DigiTuin BravisMerik Seven zal aanwezig zijn op de DigiTuin om de patiënten te ondersteunen bij het gebruik van de nieuwe DigiD app en het nieuwe patiëntenportaal van Bravis. Nictiz heeft samen met Bravis en Logius voor de patiënten een nieuwe DigiD voorziening op betrouwbaarheid niveau Substantieel beschikbaar gemaakt. Bravis is het eerste ziekenhuis die zijn patiënten de mogelijkheid geeft om met een hogere betrouwbaarheid in te loggen.

Zie voor meer informatie: https://ehealthweek.net/

Ga naar boven

Volg ons