Skip to the main content

Extra bijeenkomst in 2017 ‘Online Inzage, hoe regel ik dat?!

De kennismiddag over online inzage in december was snel volgeboekt. Daarom zullen wij deze bijeenkomst in de eerste helft van 2017 nog een keer organiseren.

Veel zorginstellingen gaan binnen afzienbare tijd aan de slag met online inzage via een patiëntportaal. Om zorginstellingen te helpen bij het invoeren van dossierinzage en hen te laten profiteren van de ervaringen van de koplopers, organiseert Nictiz in december 2016 in samenwerking met het UMC Utrecht een kennismiddag over online inzage.

Het UMC Utrecht, het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Ziekenhuis St Jansdal en GGZ-instelling Lentis delen hun praktijkverhalen en geven inzicht in de ‘lessons learned’. Hierbij staan de veranderkundige uitdagingen centraal. Tijdens verdiepingssessies wordt er onder andere gediscussieerd over de mate waarin medische gegevens toegankelijk worden gemaakt voor patiënten.

Extra bijeenkomst 2017

De bijeenkomst in december 2016 was binnen enkele dagen volgeboekt. De behoefte aan kennisdeling en praktische handvatten onder zorginstellingen is kennelijk groot. Daarom heeft Nictiz besloten in de eerste helft van 2017 een extra bijeenkomst ‘Online Inzage, hoe regel ik dat?!’ te organiseren. Heeft u interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Vul dan dit formulier in. Wij zullen u informeren zodra meer gegevens bekend zijn.

Kennismagazine online inzage

Kunt u niet wachten tot de bijeenkomst in 2017 en wilt u meteen aan de slag? De kennis die door de zorginstellingen én de deelnemers wordt gedeeld tijdens de bijeenkomst op 15 december a.s. zullen wij bundelen in een digitaal kennismagazine. Wij willen zorginstellingen daarmee een aantal praktische handvatten bieden om mee aan de slag te gaan voor de opzet van online inzage. Dit magazine zullen wij half januari publiceren op onze website. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Geef het aan in dit formulier.​

Ga naar boven

Volg ons