Skip to the main content

Wat zijn jouw ervaringen met de verpleegkundige overdracht

Ben je verzorgende, (transfer)verpleegkundige, afdelingshoofd, teamleider of zorgcoördinator? Dan horen we graag jouw mening over de verpleegkundige overdracht. Vul de enquête in van Nictiz en V&VN. 

Het onderzoek naar de verpleegkundige overdracht is een vervolg op eerder onderzoek naar de verpleegkundige overdracht. Daaruit bleek dat er nog veel knelpunten zaten in de verpleegkundige overdracht van patiënten naar andere zorginstellingen. Met de enquête onderzoeken we of de verpleegkundige overdracht in de afgelopen jaren is verbeterd en waar nog knelpunten zitten. Daarnaast kijken we in hoeverre in jouw zorginstelling gegevens gestandaardiseerd worden vastgelegd en of je bekend bent met de standaard eOverdracht (de verpleegkundige beroepsstandaard van Nictiz en V&VN). De enquête neemt ongeveer 10 minuten van je tijd in beslag. Begin mei worden de resultaten gepubliceerd.

Deel de enquête 

Wil je de enquête verspreiden binnen jouw netwerk (collega’s/andere afdelingen in je zorginstelling etc.), zodat zoveel mogelijk verpleegkundigen deze enquête kunnen invullen. De resultaten van de enquête worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt om inzicht te verkrijgen in ervaringen met en knelpunten bij de verpleegkundige overdracht.

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Ga naar boven

Volg ons