Skip to the main content

Leer meer bij de Nictiz Academie

In de huidige tijd van digitalisering in de zorg, gekenmerkt door versnelling, neemt het adoptieniveau van standaarden toe. Om dit mogelijk te maken zijn bouwstenen nodig, zodat het veld zelf in staat wordt gesteld te bouwen én te implementeren.

Als onpartijdige kennisorganisatie draagt Nictiz bij aan de informatievoorziening en adviseren we hierover. Het aanjagen van digitalisering in de zorg biedt voordelen voor iedereen; betere gezondheid door betere informatie. De Nictiz Academie is een van de platforms die Nictiz inzet om kennis te delen over digitale informatievoorziening in de zorg.

Leer meer bij de Nictiz Academie

Wat is de Nictiz Academie?

De Nictiz Academie biedt kennis aan professionals die zich bezighouden met digitale informatievoorziening in de zorg, zoals ICT leveranciers, zorgaanbieders, brancheorganisaties & beleidsmakers.

Het aanbod van de Academie baseren we op onze kennis van specifieke onderwerpen binnen standaardisatie, zowel vanuit zorgleverancier als beleidsmakerperspectief. Dit aanbod ontwikkelen we samen met de experts van Nictiz en daarbij richten we ons op de informatie die in het veld nodig is.

Wat is de Nictiz Academie?

Opleidingsaanbod

Wij werken momenteel aan het vormen van deze (online) Academie, om onze deelnemers van een kwalitatief hoogwaardig opleidingsaanbod te voorzien.
Op dit moment is nog niet het volledige aanbod beschikbaar.

Opleidingsaanbod

Meer informatie

Wil je meer informatie over ons aanbod, of heb je andere vragen? Wij denken graag met je mee, stel je vraag onderstaand formulier.

Stuur een vraag of bericht

Contactformulier - Academie

Stuur je vraag of bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De kracht van Nictiz

Expertise

Nictiz is dé kennisorganisatie voor de digitale informatie-uitwisseling in de zorg.

Groot internationaal netwerk

Nictiz beschikt over een groot nationaal- en internationaal netwerk. Van beleidsmakers, koepelorganisaties tot zorgaanbieders.

Onafhankelijke positie

Nictiz staat onpartijdig tussen de partijen in het veld, staat voor het algemeen belang en gedraagt zich onafhankelijk in de uitvoering.

Over Nictiz

Ik wil graag

Contact opnemen

Ik wil graag

Met een expert praten

Vrijblijvend

Contact opnemen met Nictiz

Ga naar boven

Volg ons