Skip to the main content

Werken bij Nictiz

Goede digitale informatievoorziening in de zorg speelt een essentiële rol in het verbeteren van de gezondheid van mensen. Daar zijn we bij Nictiz heilig van overtuigd. Ons motto loopt als een rode draad door de organisatie: werken aan betere gezondheid door betere informatie. Daar zetten onze betrokken en bevlogen collega’s zich elke dag voor in. Sluit je aan bij onze informatieanalisten, HL7-experts, adviseurs en alle andere collega’s en maak op nationaal en internationaal niveau het verschil voor betere informatievoorziening in de zorg.

Werken bij Nictiz

Wij bieden

Maatschappelijke relevantie

Je werkt voor het maatschappelijke doel, waar resultaat voor de zorgmarkt en niet winst de drijfveer is. Dit doe je op nationaal, Europees of internationaal niveau.

Nictiz kantoor

Uitdaging

Je werkt in een complexe omgeving waarin je intellectueel wordt uitgedaagd. Je hebt veel contact met professionals, werkt samen in (multidisciplinaire) teams en diverse netwerken binnen en buiten Nederland.

Bewegingsruimte

Je krijgt de verantwoordelijkheid en autonomie met bijbehorend vertrouwen om je werk naar eigen inzicht vorm te geven en uit te voeren.

Wij zoeken

Betrokken, bevlogen en gemotiveerd

Medewerkers die hun kennis willen inzetten, ontwikkelen en delen voor de zorg. Om samen voor de verbetering van de zorg te gaan.

Medewerkers

Verbindend

Collega's die intern en extern actief gericht zijn op samenwerken en gezamenlijkheid. Daarbij is goed luisteren en je open stellen belangrijk.

Zelfstandig en verantwoordelijk

Mensen die in hun werk initiatiefrijk en zelfsturend zijn. Mensen die zichzelf willen ontwikkelen en hierin hun verantwoordelijkheid pakken en nemen.

Vacatures

Open sollicitatie?

Zie je geen vacature die direct aansluit op jouw profiel? Schroom dan niet om een open sollicitatie te sturen naar werving@nictiz.nl​.​ Binnen vier werkdagen laten we je weten of jouw profiel past bij toekomstige functies binnen onze organisatie.

Stages

Ga je een afstudeerscriptie schrijven en zoek je een stage? Bij Nictiz krijgt talent een kans. Tijdens je stage of afstudeeropdracht krijg je voldoende ruimte voor het maken van opdrachten, je stageverslag of afstudeeropdracht.

Iets voor jou? Bekijk onze stages of stuur je motivatiebrief en CV naar werving@nictiz.nl​.

Open sollicitatie?

Over Nictiz

Nictiz ontwikkelt een visie op het zorginformatiestelsel en de architectuur die dat stelsel ondersteunt. We ontwikkelen en beheren standaarden die digitale informatievoorziening mogelijk maken en zorgen ervoor dat zorginformatie eenduidig kan worden vastgelegd en uitgewisseld. Daarnaast adviseren we en delen we kennis over digitale informatievoorziening in de zorg. Daarbij kijken we niet alleen naar Nederland, maar ook naar wat er internationaal gebeurt.

Over Nictiz

Ik wil graag

Contact opnemen

Ik wil graag

Met een expert praten

Vrijblijvend

Contact opnemen met Nictiz

Ga naar boven

Volg ons