Skip to the main content

Inschrijving symposium ‘Verbinden & Innoveren met SNOMED’ geopend

Bent u als zorgprofessional geïnteresseerd in wat Eenheid van Taal en SNOMED voor u en uw werk kunnen betekenen? Schrijf u dan nu in voor het symposium ‘Verbinden & Innoveren met SNOMED’ op 13 februari 2020. Op deze dag gaan we samen met u de brug slaan tussen de zorgpraktijk en ICT.

Op 13 februari 2020 bent u van harte welkom op het KNVB-terrein in Zeist. U kunt hier het programma vinden. De volgende drie onderwerpen staan centraal: Overdracht, Hergebruik & Innovatie. In het plenaire programma staat onder meer een paneldiscussie met professionals uit de praktijk gepland en wordt een succesverhaal uit het buitenland gedeeld. Daarnaast staan twee workshoprondes gepland. 

SNOMED is een internationaal medisch terminologiestelsel dat eenduidige gegevensuitwisseling tussen verschillende zorgverleners en met de patiënt mogelijk maakt. Ook zorgt SNOMED ervoor dat gegevens makkelijk kunnen worden hergebruikt en het draagt bij aan innovatie in de zorg.  

Benieuwd? Schrijf u in voor het symposium en reserveer 13 februari van 15:30 uur tot 21:00 uur in uw agenda! 

Nictiz organiseert het symposium in samenwerking met de volgende partijen: CMIO-netwerk, CNIO-netwerk, FMS, InEen, ministerie van VWS, NFU, NHG, NVZ, Patiëntenfederatie Nederland, V&VN en ZN. 

Ga naar boven

Volg ons