Skip to the main content

Medewerkers Nictiz Loket beantwoorden vragen tijdens Meet Up

Op zoek naar informatie over zib’s? Benieuwd hoe SNOMED in relatie tot de BGZ moet worden gebruikt? Deze en andere vragen kunnen op 10 juli tussen 11.30 uur en 14.30 uur tijdens de Meet Up aan de experts van Nictiz worden gesteld. De Meet Up is een initiatief van het Informatieberaad Zorg en bedoeld voor ICT-leveranciers en mensen die zijn betrokken bij de VIPP-programma’s.

Het streven is om zoveel mogelijk vragen die aan de medewerkers van het Nictiz Loket worden gesteld ter plekke te beantwoorden. Daarom kunnen vragen ook nu alvast digitaal worden gesteld zodat de experts de tijd hebben om voor 10 juli eventueel zaken uit te zoeken of na te kijken.

Aanmelden

De grootschalige Meet Up vindt plaats bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Den Haag. Naast ICT-leveranciers en betrokkenen bij VIPP-programma’s, is ook iedereen van harte welkom die werkt voor of betrokken is bij de vier programma’s die vanuit VWS zijn gestart in het kader van elektronische gegevensuitwisseling (data, elektronische gegevensuitwisseling, internationaal en toegang).

Programma

De dag staat in het teken van elektronische gegevensuitwisseling in de zorg en de samenhang tussen de programma’s en initiatieven die lopen, op weg naar een duurzaam informatiestelsel voor de zorg. Tijdens de bijeenkomst geven de verschillende (VIPP-)programma’s aan wat de meest recentelijke ontwikkelingen zijn op hun terrein. Daarnaast kunnen de bezoekers verdiepende workshops en inspirerende themasessies bijwonen.

Ga naar boven

Volg ons