Skip to the main content

Online inzage, hoe regel ik dat

Eind december organiseerden het UMC Utrecht en Nictiz de kennismiddag: Online inzage, hoe regel ik dat?! Wegens de enorme belangstel​ling kon niet iedereen deelnemen. Daarom is besloten deze kennismiddag te herhalen. Een dag met hetzelfde programma, speciaal voor iedereen die de bijeenkomst in december heeft gemist.

Tijdens deze dag delen het UMC Utrecht, het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Ziekenhuis St Jansdal en GGZ-instelling Lentis hun praktijkervaringen met de opzet en uitrol van online inzage. Zo geven ze inzicht in de ‘lessons learned’ en krijgt u praktische adviezen. Hierbij staan de veranderkundige uitdagingen centraal.

Ook organiseren wij een aantal verdiepingssessies waarin u het verhaal hoort van patiënten, zorgverleners en projectleiders en waarbij we ingaan op de mate waarin medische gegevens toegankelijk worden gemaakt voor patiënten.

Nieuwsgierig geworden? Meld u aan via het aanmeldformulier.

Voor wie is de kennismiddag

De kennismiddag is met name bedoeld voor medewerkers van zorgorganisaties, zoals project- en programmaleiders, patiënten, zorgverleners en beleidsmedewerkers op het gebied van portalen en eHealth.

Programma en aanmelden

Bekijk het programma. Let op: Dit is een herhaling van de bijeenkomst op 15 december 2016.
Aanmelden kan via het online aanmeldformulier.

Locatie en datum

Donderdag 13 april 2017, ontvangst vanaf 12.15 uur in de Foyer van de Blauwe Collegezaal, UMC Utrecht.
Universitair Medisch Centrum Utrecht
Heidelberglaan 100, 3584 CX Utrecht


Meer informatie

Heeft u nog vragen over de bijeenkomst, neem dan contact op met Charlotte Schreuder, programmamedewerker Patiëntparticipatie & eHealth.

Bekijk de film van het UMC Utrecht over de ervaringen met hun portaal. Hierin worden in een notendop de belangrijkste aandachtspunten voor het veranderproces geschetst.

Word lid van de LinkedIn groep ‘Kennisbijeenkomst patiëntenportaal’ voor informatiefilms, artikelen en een landelijk netwerk.​

Digitaal kennismagazine

Bekijk hier het digitale kennismagazine ‘Online inzage, hoe regelen we dat?! met alle ins e​n outs over online inzage, dat na vorige bijeenkomst is ontwikkeld.

Ga naar boven

Volg ons