Skip to the main content

Over deze release

Dit is release 3.0 van de gepubliceerde informatiestandaard verpleegkundige eOverdracht. De standaard is gebaseerd op de richtlijn ‘Verpleegkundige en verzorgende verslaglegging​‘.

In deze versie 3.0 is ten opzichte van de voorgaande versie 2.0.1 de dataset nieuw ontwikkeld op basis van de zorginformatiebouwstenen (zibs) publicatie 2017 waarbij tevens inhoudelijke uitbreiding van volwassenen naar kindzorg.

Let op: dit is niet de actuele versie van de informatiestandaard voor verpleegkundige overdracht.

Downloads

Onze experts

Gert Koelewijn

Gert Koelewijn

Gert Koelewijn

Productmanager / Programma Manager

Bekijk profiel

Alle experts

eOverdracht

Implementatie van deze release

Implementatie realiseren binnen je zorginstelling, hoe doe je dat en waar begin je? Het kennisplatform Amigo! helpt zorgaanbieders bij deze vragen.

Amigo! – Eerste hulp bij digitale informatievoorziening.

Implementatie van deze release

Partners van Nictiz

Samenwerking is cruciaal bij digitale informatievoorziening in de zorg. Bij eOverdracht werken wij nauw samen met onder andere deze partijen.

Over Nictiz

Nictiz ontwikkelt een visie op het zorginformatiestelsel en de architectuur die dat stelsel ondersteunt. We ontwikkelen en beheren standaarden die digitale informatievoorziening mogelijk maken en zorgen ervoor dat zorginformatie eenduidig kan worden vastgelegd en uitgewisseld. Daarnaast adviseren we en delen we kennis over digitale informatievoorziening in de zorg. Daarbij kijken we niet alleen naar Nederland, maar ook naar wat er internationaal gebeurt.

Over Nictiz

Ik wil graag

Contact opnemen

Ik wil graag

Met een expert praten

Vrijblijvend

Contact opnemen met Nictiz

Ga naar boven

Volg ons