Skip to the main content

Over deze release

Dit is release 2.1 van de ‘Professionele samenvatting en Rapportages verleende zorg’ van de informatiestandaard Acute zorg.

Voor de uitwisseling wordt een HL7 CDA document gebruikt.

In versie 2.1.0 is het bericht voor de rapportages verleende zorg toegevoegd. Het bericht voor de professionele samenvatting is niet gewijzigd. Deze is gelijk aan versie 2.0.

De berichten in deze release zijn:

  • Professionele samenvatting van huisarts naar meldkamer, ambulance, spoedeisende hulp (nummers in richtlijn 3, 7 en 11);
  • Rapportages verleende zorg van meldkamer, ambulance, spoedeisende hulp naar huisarts (nummers in richtlijn 4, 13 en 14).

Onze experts

Gert Koelewijn

Gert Koelewijn

Gert Koelewijn

Productmanager / Programma Manager

Bekijk profiel

View all

Acute zorg

Implementatie van deze release

Ben je werkzaam op de ambulancedienst, huisartsenpost of spoedeisende hulp? En wil digitaal informatie uitwisselen? De implementatie van de informatiestandaard Acute Zorg kan een tijdrovend proces zijn. Gelukkig heeft Nictiz veel kennis in huis! Ga snel naar het kennisplatform Amigo! voor implementatie-ondersteuning.

Implementatie van deze release

Onze partners in de zorg

Samenwerking is cruciaal bij digitale gegevensuitwisseling in de zorg. Ontdek met wie we nog meer samenwerken en waar we jou mee kunnen helpen.

Onze partners voor de infrastructuur en standaarden

Ik wil graag

Contact opnemen

Ik wil graag

Met een expert praten

Vrijblijvend

Contact opnemen met Nictiz

Ga naar boven

Volg ons